Nu är vi på turné igen

jonkoping
Foto: P4 Radio Jönköping

Nu har vi börjat åka runt igen. Vår turné är ju lite så där lågintensivt puttrande för att få till livspusslet, som det så vackert heter, men vi är så himla glada över att kunna få möta vår härliga publik. I Jönköping hade vi två utsålda föreställningar efter varandra, nästa stopp blir Uppsala den 18 september. Här kan du lyssna på när vi medverkade i P4 Jönköpings morgonsändning torsdag den 15 september. Och här kan du lyssna på Anneli när hon medverkade i P4 Upplands morgonprogram, fredagen den 16 september. Dessutom kan du läsa en liten blänkare i Upsala Nya Tidning inför söndagens föreställning. Och så tog vår vän och kollega https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkimsson%2Fposts%2F10208714315128724&width=500”>Kim Österberg en mycket ”glamorös” bild av hur det är att ”vara ute på vägarna”.

Vi hörs och syns snart igen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s