Vi kommer tillbaka till Stockholm den 30 januari

mf2lang1

Efter två enormt lyckade föreställningar på 2Lång i Göteborg ser vi fram emot nästa år där vi hoppas på att få möta ännu fler av er. Så låt 2016 bli året då du skrattar dig snygg, skrattar dig stark och hes tillsammans med oss. Vi drar igång den 30 januari då vi kommer tillbaka till Stockholm och legendariska Boulevardteatern mitt på Söder. Det ser vi fram emot galet mycket. 

Så vill du se en föreställning som inte bara roar i stunden, utan som får dig att vilja gå ut kötta och ta plats, om du suktar efter lite mer punk i vardagen eller om du bara vill komma hemifrån en stund, så är vi alternativet. Klicka dig vidare här  för att köpa biljetter.

 

mfradiogbg

Förresten – om du vill så kan du lyssna på oss när vi medverkade i Sveriges radio P4 Göteborg den 1 december.
Selfien är från studion med Ylva Nilsson och Peo Wenander. Malin medverkade på telefon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s