Premiär i Lund 5 september

Premiären av föreställningen Motherfuckers – det är aldrig för sent att bli olämplig. Från osynlig till ostyrig, närmar sig.
Föreställningen riktar sig till dig som är människa och som åldras. Män och kvinnor och alla som känner sig helt utanför könsramarna, gammal och ung, homo eller hetero, göteborgare eller stockholmare, somalier eller spanjor, men självklart utgår Abrahamsson & Appeltofft från sig själva och sina erfarenheter i föreställningen. Du får följa med på en resa i svårigheten med att åldras, hur omgivningens blickar på den åldrande människan inte lirar med hur man känner sig inuti. Om att ta ut svängarna och fortsätta hävda sin rätt att vara den man är.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s